SNEL NAAR

CONTACT

LOCATIE

MEDIA

Home

Producten

Over ons

Contact

Verkoopvoorwaarden

Privacy statement

Downloads

Scheepstextiel Nederland B.V.

Van Riemsdijkweg 68

3088 HD Rotterdam

(+31) 010 294 27 70

info@scheepstextiel.nl

 

Realisatie website: Hademax - Barendrecht

 Facebook

Welkom op de website van Scheepstextiel Nederland B.V.


Scheepstextiel Nederland b.v. is reeds vele jaren actief als toeleverancier van allerlei soorten textiel voor de zeescheepvaart. Van brandvertragende ‘Wheelmark’ matrassen en diverse handdoeken tot en met bedrukte werkkleding. Alles op maat gemaakt.

De kracht van het bedrijf is de mogelijkheid tot snelle leveringen. Dit kan alleen geschieden door het hebben van zeer grote flexibiliteit, grote voorraden, een eigen naaiatelier en een drukpers voor diverse bedrukkingen ( op aanvraag). Op deze manier kan aan alle specifieke wensen van de klant tegemoet gekomen worden.

Scheepstextiel Nederland b.v levert ook goederen aan diverse internationale hulporganisaties. Onze eigen auto’s rijden, met 4 ritten per dag door het Rijnmond. Daardoor zijn wij heel erg flexibel met leveringen. Buiten het Rijnmond gebied schakelen wij externe transporteurs in. Bij Scheepstextiel Nederland b.v werken momenteel 15 man personeel verdeeld over 3 afdelingen: Kantoor, Magazijn en Atelier.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u een vrijblijvend gesprek met ons voeren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


       
  •  
  •